Kamp Istra

Mali Školjić

Igralište na otočiću nadomak kampa Istra osmišljeno je uvažavajući sve specifičnosti lokacije s obzirom da se radi o arheološkom nalazištu brončanog doba i usklađenim s pozicijama nalaza na otoku.
Djelatnici Valamara su zadali jasan cilj i upute o funkciji objekata prema kojim je agencija osmislila izgled prostora i vodila izgradnju atrakcija. Materijali, tehnika gradnje, raspored u prostoru svi ostali elementi uređenja u skladu su sa vremenskim periodom doba iz kojeg su nalazi. Osoblje kampa osmislilo je niz aktivnosti kojim se posjetitelji mogu baviti u vođenim programima, a sami objekti pružaju razne mogućnosti za zabavu i izvan aktivnosti koje vodi odjel animacije. Plažni objekti po privi put omogućuju uživanje na plažama ovog prekrasnog lokaliteta koji je do sada bio zapušten i neiskorišten. Bitno je naglasiti da su svi objekti i svi sadržaji usklađeni sa stručnim mišljenjem Konzervatorskog odjela u Puli te da su sve aktivacije realizirane uz pomoć stručnih savjetnika Arheološkog muzeja Istre.

Pogledajte kako to izgleda

ESIF
Eu_zastava
Hamag Bicro
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'